Nutrition Facts
Servings 4
Related Recipes
-
Tiramisu met Lotus Speculoos
By Chef Rein
-
Chocomousse op basis van Callebaut
By Chef Rein
-
Lotus speculoos cheesecake met witte chocolade
By Chef Rein
Callebaut chocoladeterrine met Lotus Speculoos koekjes
Laat de chocolade smelten au bain-marie.
Splits de eieren en gebruik de eidooier om te mengen in het chocolademengsel. Het eiwit klop je stijf. Meng vervolgens het eiwit in het chocolademengsel zonder de lucht eruit te kloppen (voorzichtig).
Neem een vierkante of langwerpige vorm. Bedek de bodem met Lotus Speculoos koekjes, en bedek met een laag chocomousse. Herhaal dit drie keer en eindig met de chocomousse. Laat hierna opstijven gedurende enkele uren in de koelkast.
Afwerken met laagje bloemsuiker. Voor een leuke presentatie kun je de toplaag voorzien van aardbeien of frambozen. Smakelijk!
Laat de chocolade smelten au bain-marie.
Splits de eieren en gebruik de eidooier om te mengen in het chocolademengsel. Het eiwit klop je stijf. Meng vervolgens het eiwit in het chocolademengsel zonder de lucht eruit te kloppen (voorzichtig).
Neem een vierkante of langwerpige vorm. Bedek de bodem met Lotus Speculoos koekjes, en bedek met een laag chocomousse. Herhaal dit drie keer en eindig met de chocomousse. Laat hierna opstijven gedurende enkele uren in de koelkast.
Afwerken met laagje bloemsuiker. Voor een leuke presentatie kun je de toplaag voorzien van aardbeien of frambozen. Smakelijk!
Servings 4
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.