De Chef’s Blog

Stralende huid met Isagenix Collageen Elixir

Onlangs hebben we van Isagenix het product Collageen Elixir uitgetest. Naast lekker eten, vinden we gezonde voeding ook zeer belangrijk. Een sectie die eerder thuis kan horen in onze rubriek ontbijt, maar dan met een elixir die voedende ingrediënten bevat. Wil jij de dag starten met extra energie, vitamines en een productie die je huid gaat verbeteren, minder droge handen (betere hydratatie), haargroei gaat bevorderen en uw huid laat stralen? Lees dan zeker eens verder op onze andere website, waar we dieper ingaan op de Isagenix Collageen Elixir.

Contacteer ons zeker moest je hier extra vragen over hadden. Een kuur start vanaf 40 à 60 dagen voor de resultaten. Wijzelf hebben het getest en zijn zeerIsagenix Collageen Elixir.

Het Laatste Nieuws Lotus Speculoos artikel

In de krant Het Laatste Nieuws van dinsdag 16 februari, is het artikel verschenen: “Hoe Lotus-speculoos wereldwijd harten blijft veroveren”. Onze hobbykok website wordt hierin genoemd.

Lees het volledige artikel hieronder:

HLN: het smaakgeheim achter de waanzinnig populaire Lotus-speculoos?

Chef Rein heeft zich vorig jaar gefocust op enkele populaire Lotus Speculoos receptjes. De krant HLN contacteerde me voor een interview die terug te lezen is via dit krantenartikel. Inmiddels zijn de Lotus recepten de meest geraadpleegde recepten van de website. Ons aller populairste recept is de Tiramisu van Lotus Speculoos.

Welkom!

Van harte welgekomen op deze nieuwe website!

Deze site zal je als bezoeker verwennen in heerlijke receptjes die je eenvoudig thuis kunt klaarmaken in gezinsverband, of bij het bezoek van vrienden en familie!

De site zal het ook toelaten dat je jouw eigen receptjes doorstuurt, zodat we dit kunnen delen met onze andere bezoekers!

Bedankt voor je bezoekje, en vergeet ons niet te volgen via de sociale media, om steeds van de lekkerste receptjes op de hoogte te blijven!

Chef Rein

Scroll to top