De Chef’s Blog

Het Laatste Nieuws Lotus Speculoos artikel

In de krant Het Laatste Nieuws van dinsdag 16 februari, is het artikel verschenen: “Hoe Lotus-speculoos wereldwijd harten blijft veroveren”. Onze hobbykok website wordt hierin genoemd.

Lees het volledige artikel hieronder:

HLN: het smaakgeheim achter de waanzinnig populaire Lotus-speculoos?

Chef Rein heeft zich vorig jaar gefocust op enkele populaire Lotus Speculoos receptjes. De krant HLN contacteerde me voor een interview die terug te lezen is via dit krantenartikel. Inmiddels zijn de Lotus recepten de meest geraadpleegde recepten van de website. Ons aller populairste recept is de Tiramisu van Lotus Speculoos.

Welkom!

Van harte welgekomen op deze nieuwe website!

Deze site zal je als bezoeker verwennen in heerlijke receptjes die je eenvoudig thuis kunt klaarmaken in gezinsverband, of bij het bezoek van vrienden en familie!

De site zal het ook toelaten dat je jouw eigen receptjes doorstuurt, zodat we dit kunnen delen met onze andere bezoekers!

Bedankt voor je bezoekje, en vergeet ons niet te volgen via de sociale media, om steeds van de lekkerste receptjes op de hoogte te blijven!

Chef Rein

Scroll to top