Callebaut Chocoladesaus

1 Review
AuthorChef ReinCategoryDifficultyBeginner

Verse Belgische Callebaut chocoladesaus

Yields6 Servings
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
 100 g Callebaut Nr 811 zwarte chocolade druppels
 100 g Volle room (35%)
 50 g Volle melk
 20 g glucosesiroop of rietsuiker siroop
1

Meng alle ingrediënten in een kleine pan, en warm op een matig vuurtje al roerend. Ga nooit boven de 45 °C voor de chocolade.

Ingredients

 100 g Callebaut Nr 811 zwarte chocolade druppels
 100 g Volle room (35%)
 50 g Volle melk
 20 g glucosesiroop of rietsuiker siroop

Directions

1

Meng alle ingrediënten in een kleine pan, en warm op een matig vuurtje al roerend. Ga nooit boven de 45 °C voor de chocolade.

Callebaut Chocoladesaus

1 Review

  • Chef Rein27 mei 2020
    Super lekkere chocoladesaus ideaal te gebruiken bij hoeve vanille-ijs. Hier op foto van ijshoeve "De Farm" in Eksaarde.

Leave a Review

Nutrition Facts

Servings 6

Scroll to top