Nutrition Facts
Servings 2
Related Recipes
-
Provençaalse saus
By Chef Rein
-
Lasagne van de chef
By Chef Rein
-
Couscous met kikkererwten en feta
By Chef Rein
Vers zuurdesembrood met overheerlijke Van Der Valk rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola en pijnboompitten
Neem een vers brood en snij er een dikke snel van. Leg hierop twee à drie lagen rundercarpaccio.
Neem de Van Der Valk Truffelmayonaise (Te vinden in Valk Versmarkt Voorschoten) en smeer royaal over de rundercarpaccio.
Strooit wat pijnboompitten over de mayonaise samen met peper en zout.
Bedank met rucola en schilfers parmezaanse kaas! Smakelijk!
Neem een vers brood en snij er een dikke snel van. Leg hierop twee à drie lagen rundercarpaccio.
Neem de Van Der Valk Truffelmayonaise (Te vinden in Valk Versmarkt Voorschoten) en smeer royaal over de rundercarpaccio.
Strooit wat pijnboompitten over de mayonaise samen met peper en zout.
Bedank met rucola en schilfers parmezaanse kaas! Smakelijk!
Servings 2
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.