Appelcake

1 Review

AuthorChef ReinCategoryDifficultyBeginner

Lekkere appelcake

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time40 minsTotal Time1 hr

 1 appel
 200 g eieren
 200 g gesmolten boter
 200 g zelfrijzende bloem
 200 g kristalsuiker
 1 snuifje zout
 1 pakje vanillesuiker

1

Voeg de vanille-, kristalsuiker, zout en eieren toe aan de gesmolten boter en meng.

2

Voeg in stapjes de zelfrijzende bloem toe en blijf mengen.

3

Vet (boter) een rechthoekige bakvorm in

4

Mengsel uitgieten en stukjes appel toevoegen

5

40 minuten bakken op 180 graden

Ingredients

 1 appel
 200 g eieren
 200 g gesmolten boter
 200 g zelfrijzende bloem
 200 g kristalsuiker
 1 snuifje zout
 1 pakje vanillesuiker

Directions

1

Voeg de vanille-, kristalsuiker, zout en eieren toe aan de gesmolten boter en meng.

2

Voeg in stapjes de zelfrijzende bloem toe en blijf mengen.

3

Vet (boter) een rechthoekige bakvorm in

4

Mengsel uitgieten en stukjes appel toevoegen

5

40 minuten bakken op 180 graden

Appelcake

1 Review

  • Chef Rein28 april 2020
    Zeer lekker voor bij de koffie!

Leave a Review

Scroll to top