Nutrition Facts
Servings 10
Related Recipes
-
Salade met mango & scampi
By Chef Rein
-
Eendenborst op sausje van porto en druiven
By Chef Rein
-
Pasta kip met appels en saus van curry en mascarpone
By Chef Rein
Feestelijke bloemkool currysoep met kokosmelk
Stoof de fijngesneden ui met boter in een grote soepkom tot deze glazig wordt.
Voeg erna de rode currypasta toe, samen met de bruine suiker. Voeg 10cl water toe en laat 3 minuten zachtjes koken.
Snij de bloemkool in kleine roosjes. Snij de paprika en wortel in kleine stukjes. Snij de citroengras in stengels van 6 cm lang. Voeg dit toe aan de soepkom samen met 1,9 liter water en de bouillonblokjes.
Laat ongeveer 10 minuten op een zacht vuur koken tot de bloemkool zacht is. Haal de citroengras terug uit de soepkom.
Voeg de kokosmelk toe, en laat na enkele minuten zachtjes doorkoken en mix het geheel. Afwerken kan optioneel met fijngesneden koriander.
Stoof de fijngesneden ui met boter in een grote soepkom tot deze glazig wordt.
Voeg erna de rode currypasta toe, samen met de bruine suiker. Voeg 10cl water toe en laat 3 minuten zachtjes koken.
Snij de bloemkool in kleine roosjes. Snij de paprika en wortel in kleine stukjes. Snij de citroengras in stengels van 6 cm lang. Voeg dit toe aan de soepkom samen met 1,9 liter water en de bouillonblokjes.
Laat ongeveer 10 minuten op een zacht vuur koken tot de bloemkool zacht is. Haal de citroengras terug uit de soepkom.
Voeg de kokosmelk toe, en laat na enkele minuten zachtjes doorkoken en mix het geheel. Afwerken kan optioneel met fijngesneden koriander.
Servings 10
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.