Van Der Valk Boerenbrood met carpaccio en truffelmayo

1 Review
AuthorChef ReinCategory, DifficultyBeginner

Vers zuurdesembrood met overheerlijke Van Der Valk rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola en pijnboompitten

Rundercarpaccio Van Der Valk Versmarkt
Yields2 Servings
Prep Time10 minsTotal Time10 mins
 160 g Valk Versmarkt Carpaccio
 1 Vers zelfgesneden brood (Bv zuurdesem meergranen)
 Valk Versmarkt Truffelmayonaise
 20 g Pijnboompitten
 Rucola
 Parmezaanse kaas
 Peper & Zout
1

Neem een vers brood en snij er een dikke snel van. Leg hierop twee à drie lagen rundercarpaccio.

2

Neem de Van Der Valk Truffelmayonaise (Te vinden in Valk Versmarkt Voorschoten) en smeer royaal over de rundercarpaccio.

3

Strooit wat pijnboompitten over de mayonaise samen met peper en zout.

4

Bedank met rucola en schilfers parmezaanse kaas! Smakelijk!

Ingredients

 160 g Valk Versmarkt Carpaccio
 1 Vers zelfgesneden brood (Bv zuurdesem meergranen)
 Valk Versmarkt Truffelmayonaise
 20 g Pijnboompitten
 Rucola
 Parmezaanse kaas
 Peper & Zout

Directions

1

Neem een vers brood en snij er een dikke snel van. Leg hierop twee à drie lagen rundercarpaccio.

2

Neem de Van Der Valk Truffelmayonaise (Te vinden in Valk Versmarkt Voorschoten) en smeer royaal over de rundercarpaccio.

3

Strooit wat pijnboompitten over de mayonaise samen met peper en zout.

4

Bedank met rucola en schilfers parmezaanse kaas! Smakelijk!

Van Der Valk Boerenbrood met carpaccio en truffelmayo

1 Review

  • Chef Rein3 februari 2023
    Overheerlijk receptje! De carpaccio en truffelmayonaise kun je kopen in de Van Der Valk Versmarkt in Voorschoten (Nederland). Dit is tevens de plaats waar de allereerste Van Der Valk Hotel opgericht werd! De carpaccio is er ook te vinden in de diepvriesafdeling.

Leave a Review

Nutrition Facts

Servings 2

Scroll to top