Curry wok met noedels en kip

1 Review

AuthorChef ReinCategoryDifficultyBeginner

Rode curry wok met noedels en kip door Evi Mullie

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins

 400 g kippenblokjes
 400 g Delhaize Wok met chilipeper of rode paprika
 2 koffielepers Delhaize Rode Curry Pasta
 250 ml Delhaize coconut milk
 300 g Boni Noodles Wok (voorgekookte woknoedels)
 1 scheutje olijfolie
 vleugje peper

1

In de wokpan scheutje olijfolie verhitten, en de kippenfilet in brokjes snijden en bakken tot niet meer rauw aan de buitenkant.

2

Vervolgens de wokgroenten en kokosmelk toevoegen en vijf minuten samen met de kip laten stoven op een middelmatig vuur. Doe uw deksel op de wokpan. Roer regelmatig.

3

Voeg vervolgens de rode curry pasta en voorgekookte noedels toe en nog enkele minuten rustig laten koken. Ondertussen is de kip ook vanbinnen gebakken!

Ingredients

 400 g kippenblokjes
 400 g Delhaize Wok met chilipeper of rode paprika
 2 koffielepers Delhaize Rode Curry Pasta
 250 ml Delhaize coconut milk
 300 g Boni Noodles Wok (voorgekookte woknoedels)
 1 scheutje olijfolie
 vleugje peper

Directions

1

In de wokpan scheutje olijfolie verhitten, en de kippenfilet in brokjes snijden en bakken tot niet meer rauw aan de buitenkant.

2

Vervolgens de wokgroenten en kokosmelk toevoegen en vijf minuten samen met de kip laten stoven op een middelmatig vuur. Doe uw deksel op de wokpan. Roer regelmatig.

3

Voeg vervolgens de rode curry pasta en voorgekookte noedels toe en nog enkele minuten rustig laten koken. Ondertussen is de kip ook vanbinnen gebakken!

Curry wok met noedels en kip

1 Review

  • Chef Rein13 mei 2020
    Zeer lekker! Ons allereerste noedels gerechtje! De wokgroenten uit de AH ook getest, maar deze van Delhaize wonnen. De wokgroenten kun je ook invriezen, alsook de kip. Ideaal dus om de ingrediënten te bewaren indien je niet vaak naar de supermarkt gaat.

Leave a Review

Scroll to top