Pasta al Pomodoro e Basilico

1 Review

AuthorChef ReinCategory, DifficultyBeginner

Vegi pasta met verse tomaatjes en basilicum

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins

 olijfolie
 knoflook
 verse basilicum
 80 g Linguine pasta
 8 kerstomaatjes
 parmezaan

1

Voorbereiding: was en snij de kerstomaatjes in twee.

2

Kook de linguine pasta 5 à 9 minuten (afhankelijk van de soort). Kook tegelijk in een koekenpan voorzien van olijfolie op een matig vuur de kerstomaatjes. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en zout. Stoof deze kerstomaatjes gedurende 6 minuten. Daarna voeg je de gehakte verse basilicum.

3

Voeg daarna de linguine pasta toe aan de saus en smullen maar!

4

Tip: wil je de kerstomaatjes iets zoeter? Strooi er wat kristalsuiker op, alsware het zout was.
Tip: strooi wat parmezaan over je bord.

Ingredients

 olijfolie
 knoflook
 verse basilicum
 80 g Linguine pasta
 8 kerstomaatjes
 parmezaan

Directions

1

Voorbereiding: was en snij de kerstomaatjes in twee.

2

Kook de linguine pasta 5 à 9 minuten (afhankelijk van de soort). Kook tegelijk in een koekenpan voorzien van olijfolie op een matig vuur de kerstomaatjes. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en zout. Stoof deze kerstomaatjes gedurende 6 minuten. Daarna voeg je de gehakte verse basilicum.

3

Voeg daarna de linguine pasta toe aan de saus en smullen maar!

4

Tip: wil je de kerstomaatjes iets zoeter? Strooi er wat kristalsuiker op, alsware het zout was.
Tip: strooi wat parmezaan over je bord.

Pasta al Pomodoro e Basilico

1 Review

  • Chef Rein5 september 2020
    Eén van de eerste vegi gerechten die zo lekker is!

Leave a Review

Nutrition Facts

Servings 1

Scroll to top