Gevulde cannelloni in tomatensausje

AuthorChef ReinCategory

Gevulde ovenschotel gehakt cannelloni in tomatensausje

Yields2 Servings
 8 stuks Cannelloni De Cecco pasta
 400 g Barilla Basilico tomatensaus
 1 ei
 1 rode paprika
 125 g ricotta
 twee lepels paneermeel
 150 g gemengd gehakt
 50 g geraspte mozzarella
1

Stoof de fijngesneden paprika in een pan. (Eventueel kun je wat courgette & champignons toevoegen)

2

Meng het gehakt, ei, paneermeel, gestoofde paprika, alle kruiden in een mengkom tot één geheel.

3

Vul de cannelloni pijpjes met de vulling.

4

Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Vervolgens de helft van de tomatensaus als bodem. Leg hierop de gevulde cannelloni. Gebruik de overige tomatensaus om alles te bedekken. Werk af met de geraspte kaas.

5

Bak de ovenschotel 35 minuten op een voorverwarmde oven van 200 graden.

Ingredients

 8 stuks Cannelloni De Cecco pasta
 400 g Barilla Basilico tomatensaus
 1 ei
 1 rode paprika
 125 g ricotta
 twee lepels paneermeel
 150 g gemengd gehakt
 50 g geraspte mozzarella

Directions

1

Stoof de fijngesneden paprika in een pan. (Eventueel kun je wat courgette & champignons toevoegen)

2

Meng het gehakt, ei, paneermeel, gestoofde paprika, alle kruiden in een mengkom tot één geheel.

3

Vul de cannelloni pijpjes met de vulling.

4

Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Vervolgens de helft van de tomatensaus als bodem. Leg hierop de gevulde cannelloni. Gebruik de overige tomatensaus om alles te bedekken. Werk af met de geraspte kaas.

5

Bak de ovenschotel 35 minuten op een voorverwarmde oven van 200 graden.

Gevulde cannelloni in tomatensausje

Leave a Review

Nutrition Facts

Servings 2

Scroll to top