Nutrition Facts
Servings 8
Related Recipes
-
Appelmoes
By Chef Rein
-
Slowcooker wortelen
By Chef Rein
-
Griekse orzo met gerookte zalm en boursin
By Chef Rein
Spaghetti à la Rochefort by Dylan from GrimaudHouse
Bak in een braadpan met olijfolie het gehakt. Stoof in een grote kom met olijfolie de fijngesneden ui.
Voeg eens de ui glazig is, alle fijngesneden groeten en het gehakt toe aan de grote kom (Bv grote gietijzeren kom). Voeg daarna alle tomatensauzen toe en laat enkele minuten sudderen.
Voeg daarna alle kruiden toe en roer. Voeg als laatste de Rochefort kaas toe en laat deze gedurende anderhalf uur sudderen op laag vuur. Roer elke vijf minuten zodat de saus onderaan niet aan gaat branden.
Serveren met volkorenpasta die 12 minuten moet opstaan. Smakelijk!
Bak in een braadpan met olijfolie het gehakt. Stoof in een grote kom met olijfolie de fijngesneden ui.
Voeg eens de ui glazig is, alle fijngesneden groeten en het gehakt toe aan de grote kom (Bv grote gietijzeren kom). Voeg daarna alle tomatensauzen toe en laat enkele minuten sudderen.
Voeg daarna alle kruiden toe en roer. Voeg als laatste de Rochefort kaas toe en laat deze gedurende anderhalf uur sudderen op laag vuur. Roer elke vijf minuten zodat de saus onderaan niet aan gaat branden.
Serveren met volkorenpasta die 12 minuten moet opstaan. Smakelijk!
Servings 8
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.