Chocomousse op basis van Callebaut

1 Review

AuthorChef ReinCategoryDifficultyIntermediate

Chocomousse op basis van Callebaut

Yields3 Servings
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins

 2 eieren
 60 g kristalsuiker
 150 g Callebaut melk- en pure chocolade (mengelen)
 25 cl Opklopbare room 40%

1

Eiwit opkloppen en de suiker toevoegen. Eiwit opkloppen. De slagroom apart opkloppen.

2

Chocolade laten smelten au bain-marrie. De eidooier toevoegen en mengen. Vervolgens alles luchtig mengen (chocolademengsel, eiwit, slagroom).

3

Enkele uren in de koelkast plaatsen.

Ingredients

 2 eieren
 60 g kristalsuiker
 150 g Callebaut melk- en pure chocolade (mengelen)
 25 cl Opklopbare room 40%

Directions

1

Eiwit opkloppen en de suiker toevoegen. Eiwit opkloppen. De slagroom apart opkloppen.

2

Chocolade laten smelten au bain-marrie. De eidooier toevoegen en mengen. Vervolgens alles luchtig mengen (chocolademengsel, eiwit, slagroom).

3

Enkele uren in de koelkast plaatsen.

Chocomousse op basis van Callebaut

1 Review

  • Chef Rein29 juli 2020
    Beter recept dan met boter i.p.v. slagroom.

Leave a Review

Nutrition Facts

Servings 3

Scroll to top