Mascarpone Lotus Speculoos mousse

1 Review
AuthorChef ReinCategoryDifficultyIntermediate

Mascarpone met Biscoff Lotus Speculoos mousse

Yields1 Serving
Prep Time30 minsTotal Time30 mins
 500 g Mascarpone
 300 g Lotus speculoos koekjes
 2 soeplepels bruine suiker (bastaardsuiker)
 1 lepel cacao of Nesquik
1

Maal de speculooskoekjes van Lotus fijn in een blender tot kleine korrels.

2

Meng de fijngemalen speculoos in de Mascarpone samen met de bruine suiker en cacoapoeder.

3

Laat het geheel afkoelen in de frigo. Serveer met een vers Lotus Biscoff koekje bij het serveren.

4

Geen Lotus koekjes liggen? Je kunt ook de Lotus speculoospasta gebruiken als alternatief!

Ingredients

 500 g Mascarpone
 300 g Lotus speculoos koekjes
 2 soeplepels bruine suiker (bastaardsuiker)
 1 lepel cacao of Nesquik

Directions

1

Maal de speculooskoekjes van Lotus fijn in een blender tot kleine korrels.

2

Meng de fijngemalen speculoos in de Mascarpone samen met de bruine suiker en cacoapoeder.

3

Laat het geheel afkoelen in de frigo. Serveer met een vers Lotus Biscoff koekje bij het serveren.

4

Geen Lotus koekjes liggen? Je kunt ook de Lotus speculoospasta gebruiken als alternatief!

Mascarpone Lotus Speculoos mousse

1 Review

  • Chef Rein20 september 2021
    Bekijk zeker ook de Lotus Speculoos chocomousse op onze site! Nog lekkerder dan dit recept.

Leave a Review

Scroll to top