Related Recipes
-
Chocolademoussetaart
By Chef Rein
-
Callebaut chocoladeterrine met Lotus Speculoos
By Chef Rein
-
Callebaut Chocoladesaus
By Chef Rein
Mascarpone met Biscoff Lotus Speculoos mousse
Maal de speculooskoekjes van Lotus fijn in een blender tot kleine korrels.
Meng de fijngemalen speculoos in de Mascarpone samen met de bruine suiker en cacoapoeder.
Laat het geheel afkoelen in de frigo. Serveer met een vers Lotus Biscoff koekje bij het serveren.
Geen Lotus koekjes liggen? Je kunt ook de Lotus speculoospasta gebruiken als alternatief!
Maal de speculooskoekjes van Lotus fijn in een blender tot kleine korrels.
Meng de fijngemalen speculoos in de Mascarpone samen met de bruine suiker en cacoapoeder.
Laat het geheel afkoelen in de frigo. Serveer met een vers Lotus Biscoff koekje bij het serveren.
Geen Lotus koekjes liggen? Je kunt ook de Lotus speculoospasta gebruiken als alternatief!
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.