Pannenkoeken

1 Review
AuthorChef ReinCategory, DifficultyIntermediate

Pannenkoeken op grootmoederswijze

Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time25 minsTotal Time40 mins
 800 g zelfrijzende bloem
 2 l halfvolle melk
 4,50 eetlepels kristalsuiker
 4 pakjes vanillesuiker (Dr. Oetker)
 5 eieren
1

Putje maken van de bloem en de suiker, in het midden de eieren toevoegen. Vervolgens de melk beetje bij beetje toevoegen en al roerend mengen.

2

Deeg één uur laten rusten.

3

Beetje boter in antikleefpan. En bakken op middelmatige temperatuur "5".

4

Serveren met honing, bloemsuiker, choco, confituur, appeltjes of basterdsuiker.

Ingredients

 800 g zelfrijzende bloem
 2 l halfvolle melk
 4,50 eetlepels kristalsuiker
 4 pakjes vanillesuiker (Dr. Oetker)
 5 eieren

Directions

1

Putje maken van de bloem en de suiker, in het midden de eieren toevoegen. Vervolgens de melk beetje bij beetje toevoegen en al roerend mengen.

2

Deeg één uur laten rusten.

3

Beetje boter in antikleefpan. En bakken op middelmatige temperatuur "5".

4

Serveren met honing, bloemsuiker, choco, confituur, appeltjes of basterdsuiker.

Pannenkoeken

1 Review

Leave a Review

Nutrition Facts

Servings 4

Scroll to top