Related Recipes
-
Tongscharrolletjes met vissausje
By Chef Rein
-
Tomatensaus met mengeling van vis
By Chef Rein
-
Pasta al Pomodoro e Basilico
By Chef Rein
Gehakt balletjes in tomatensaus met aardappelen
Aardappelen: snijden in vier stukken en koken op een kokend vuurtje.
Gehakt balletjes: Meng in een kom het gehakt, de eieren, peper, zout en veel chapelure, en kneed tot één massa en maak erna grote gehakt balletjes van. Vervolgens koken in warm water waar je zout en véél thijm in doet. Laten koken gedurende 25 minuten. Vervolgens de balletjes eruit halen, en 70% van het kookvocht houden voor de saus.
Saus: in een kom de boter opwarmen en vervolgens roeren en de bloem toevoegen. Doe vervolgens in stukjes het kookvocht van de balletjes toe. Voeg de tomatenpuree toe. Je kunt de dikte van de saus bepalen door hoeveel kookvocht je gaat toevoegen. Je kunt de smaak van de saus unieker maken door er een scheutje madeira wijn aan toe te voegen.
Aardappelen: snijden in vier stukken en koken op een kokend vuurtje.
Gehakt balletjes: Meng in een kom het gehakt, de eieren, peper, zout en veel chapelure, en kneed tot één massa en maak erna grote gehakt balletjes van. Vervolgens koken in warm water waar je zout en véél thijm in doet. Laten koken gedurende 25 minuten. Vervolgens de balletjes eruit halen, en 70% van het kookvocht houden voor de saus.
Saus: in een kom de boter opwarmen en vervolgens roeren en de bloem toevoegen. Doe vervolgens in stukjes het kookvocht van de balletjes toe. Voeg de tomatenpuree toe. Je kunt de dikte van de saus bepalen door hoeveel kookvocht je gaat toevoegen. Je kunt de smaak van de saus unieker maken door er een scheutje madeira wijn aan toe te voegen.
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.