Nutrition Facts
Servings 6
Related Recipes
-
Eendenborst op sausje van porto en druiven
By Chef Rein
-
Van Der Valk Boerenbrood met carpaccio en truffelmayo
By Chef Rein
-
Wortelsoep met tomaat & selder
By Chef Rein
Tomatensoep met balletjes à la Rein
Bak de fijngesneden ajuin met boter in een soepkom. Voeg vervolgens de andere groeten toe, en voeg het water met de bouillon toe.
Laat 30 minuten koken op een middelmatig vuur, en mix vervolgens tot één vloeibaar geheel.
Voeg alle kruiden, en eventueel de room toe. Afwerken kan door nu eventueel nog gehaktballetjes (= gehakt + 1 ei + vleugje paneermeel) toe te voegen.
Bak de fijngesneden ajuin met boter in een soepkom. Voeg vervolgens de andere groeten toe, en voeg het water met de bouillon toe.
Laat 30 minuten koken op een middelmatig vuur, en mix vervolgens tot één vloeibaar geheel.
Voeg alle kruiden, en eventueel de room toe. Afwerken kan door nu eventueel nog gehaktballetjes (= gehakt + 1 ei + vleugje paneermeel) toe te voegen.
Servings 6
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.