Print Options:

Pasta al Pomodoro e Basilico

Yields1 ServingPrep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins

Vegi pasta met verse tomaatjes en basilicum

 olijfolie
 knoflook
 verse basilicum
 80 g Linguine pasta
 8 kerstomaatjes
 parmezaan
1

Voorbereiding: was en snij de kerstomaatjes in twee.

2

Kook de linguine pasta 5 à 9 minuten (afhankelijk van de soort). Kook tegelijk in een koekenpan voorzien van olijfolie op een matig vuur de kerstomaatjes. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en zout. Stoof deze kerstomaatjes gedurende 6 minuten. Daarna voeg je de gehakte verse basilicum.

3

Voeg daarna de linguine pasta toe aan de saus en smullen maar!

4

Tip: wil je de kerstomaatjes iets zoeter? Strooi er wat kristalsuiker op, alsware het zout was.
Tip: strooi wat parmezaan over je bord.

Nutrition Facts

Servings 1