Nutrition Facts
Servings 4
Related Recipes
-
Van Der Valk Boerenbrood met carpaccio en truffelmayo
By Chef Rein
-
Eendenborst op sausje van porto en druiven
By Chef Rein
-
Kippenballetjes met perzik curry saus
By Chef Rein
Gezonde Noorse vissoep à la Rein
Alle groenten snijden in fijne blokjes.
De boter laten smelten in de soepkom, vervolgens de ui stoven en daarna alle andere groentjes toevoegen.
Voeg de bouillon toe samen met het water. Voeg de kruiden, de room en de bloem toe en roer. Voeg vervolgens de twee stukken vis toe en laat één uur koken op een matig vuur.
Voor het serveren, voeg je de garnaaltjes toe. Ideaal om bij deze soep te voorzien is een stokbrood.
Alle groenten snijden in fijne blokjes.
De boter laten smelten in de soepkom, vervolgens de ui stoven en daarna alle andere groentjes toevoegen.
Voeg de bouillon toe samen met het water. Voeg de kruiden, de room en de bloem toe en roer. Voeg vervolgens de twee stukken vis toe en laat één uur koken op een matig vuur.
Voor het serveren, voeg je de garnaaltjes toe. Ideaal om bij deze soep te voorzien is een stokbrood.
Servings 4
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.