Nutrition Facts
Servings 1
Related Recipes
-
Eendenborst op sausje van porto en druiven
By Chef Rein
-
Pasta al Pomodoro e Basilico
By Chef Rein
-
Balletjes in tomatensaus à la hof van Cleve
By Chef Rein
Boter laten smelten
Ajuin & groene selder stoven
Blussen met de witte wijn
Gepoetste mosselen toevoegen. Vervolgens een snuifje van alle kruiden.
De mosselen koken op middelmatig vuur en regelmatig schudden.
Serveren met frietjes. De overschot van de saus kun je bewaren voor een eventueel vissaus. (Zie recepten Vis)
Boter laten smelten
Ajuin & groene selder stoven
Blussen met de witte wijn
Gepoetste mosselen toevoegen. Vervolgens een snuifje van alle kruiden.
De mosselen koken op middelmatig vuur en regelmatig schudden.
Serveren met frietjes. De overschot van de saus kun je bewaren voor een eventueel vissaus. (Zie recepten Vis)
Servings 1
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.