Nutrition Facts
Servings 1
Related Recipes
-
Stoofpotje van kalfs- en varkenswangetjes
By Chef Rein
-
Spaghetti Bolognaise à la Chef Rein
By Chef Rein
-
Provençaalse saus
By Chef Rein
Boter laten smelten
Ajuin & groene selder stoven
Blussen met de witte wijn
Gepoetste mosselen toevoegen. Vervolgens een snuifje van alle kruiden.
De mosselen koken op middelmatig vuur en regelmatig schudden.
Serveren met frietjes. De overschot van de saus kun je bewaren voor een eventueel vissaus. (Zie recepten Vis)
Boter laten smelten
Ajuin & groene selder stoven
Blussen met de witte wijn
Gepoetste mosselen toevoegen. Vervolgens een snuifje van alle kruiden.
De mosselen koken op middelmatig vuur en regelmatig schudden.
Serveren met frietjes. De overschot van de saus kun je bewaren voor een eventueel vissaus. (Zie recepten Vis)
Servings 1
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.