Nutrition Facts
Servings 3
Related Recipes
-
Slowcooker aardappelpuree
By Chef Rein
-
Pasta kip met appels en saus van curry en mascarpone
By Chef Rein
-
Balletjes in tomatensaus
By Chef Rein
Balletjes in tomatensaus à la hof van Cleve
Balletjes: meng de eieren, helft van de fijngesneden sjalot, chapelure, paprikapoeder en chilipoeder tot één massa. Rol erna grote bolletjes.
Pocheren v/d balletjes: kook water tot net niet op kookpunt. In dit water doe je zout, peper, tijm. Laat hierin de balletjes koken en haal ze erna uit. Bewaar je fond van water.
Saus: laat de boter smelten samen met de andere helft van de fijngesneden sjalot. Voeg de vloeiende bloem toe en roer eventjes zodat de bloemsmaak wegtrekt. Voeg vervolgens de Madeira wijn toe, en leng aan met kookvocht v/d balletje tot je één gladde saus hebt. Daarna voeg je de tomatenconcentraat en tomatenblokjes toe. Werk af met alle kruiden.
Balletjes: meng de eieren, helft van de fijngesneden sjalot, chapelure, paprikapoeder en chilipoeder tot één massa. Rol erna grote bolletjes.
Pocheren v/d balletjes: kook water tot net niet op kookpunt. In dit water doe je zout, peper, tijm. Laat hierin de balletjes koken en haal ze erna uit. Bewaar je fond van water.
Saus: laat de boter smelten samen met de andere helft van de fijngesneden sjalot. Voeg de vloeiende bloem toe en roer eventjes zodat de bloemsmaak wegtrekt. Voeg vervolgens de Madeira wijn toe, en leng aan met kookvocht v/d balletje tot je één gladde saus hebt. Daarna voeg je de tomatenconcentraat en tomatenblokjes toe. Werk af met alle kruiden.
Servings 3
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.