Nutrition Facts
Servings 5
Related Recipes
-
Pasta al Pomodoro e Basilico
By Chef Rein
-
Eendenborst op sausje van porto en druiven
By Chef Rein
-
Kippenballetjes met perzik curry saus
By Chef Rein
Provencaalse saus met brochette of kipfilet en rijst
Ajuin in fijne stukjes snijden en stoven met olijfolie tot het glazig is.
De wortel in fijne stukjes snijden en stoven (op hoog vuur). Vervolgens herhalen met de paprika's en courgette (kan eventueel ook aubergine zijn en extra champignons)
Geheel 10 à 15 minuten stoven tot de wortels niet meer hard zijn (op hoog vuur). Daarna de tomatenvlees toevoegen. Voeg vervolgens alle kruiden toe en laat opnieuw op een laag vuurtje sudderen gedurende een kwartier.
Bij opdienen rijst en een kipfilet/brochette bakken.
Ajuin in fijne stukjes snijden en stoven met olijfolie tot het glazig is.
De wortel in fijne stukjes snijden en stoven (op hoog vuur). Vervolgens herhalen met de paprika's en courgette (kan eventueel ook aubergine zijn en extra champignons)
Geheel 10 à 15 minuten stoven tot de wortels niet meer hard zijn (op hoog vuur). Daarna de tomatenvlees toevoegen. Voeg vervolgens alle kruiden toe en laat opnieuw op een laag vuurtje sudderen gedurende een kwartier.
Bij opdienen rijst en een kipfilet/brochette bakken.
Servings 5
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.