Nutrition Facts
Servings 2
Related Recipes
-
Tomatensaus met mengeling van vis
By Chef Rein
-
Provençaalse saus
By Chef Rein
-
Pasta met kerstomaatjes en mascarpone
By Chef Rein
Wanneer je eens mosselen gaat klaarmaken, vang dan de saus op voor dit gerechtje. Je kunt deze saus een nog betere smaak geven door er een halve visbouillon aan toe te voegen. Heb je geen mosselsaus, maak dan een sausje op basis van water en een volledige visbouillon blokje. (mosselen op witte wijn: zie chefrein.be recepten)
Saus: neem een kleine pan, laat de boter smelten, en voeg vervolgens de vloeiende bloem toe. Blijf roeren en voeg de mosselsaus al roerende toe. Erna deze saus nog bijkruiden met peper, en vleugje viskruiden.
In de afwerken, wat witte chocolade schilfers toevoegen (raspen)
Puree: kook de aardappelen, maak er een puree van en voeg één ei toe. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat.
Tongschaar (of zalm): exact bakken, niet te lang of wordt droog.
Wanneer je eens mosselen gaat klaarmaken, vang dan de saus op voor dit gerechtje. Je kunt deze saus een nog betere smaak geven door er een halve visbouillon aan toe te voegen. Heb je geen mosselsaus, maak dan een sausje op basis van water en een volledige visbouillon blokje. (mosselen op witte wijn: zie chefrein.be recepten)
Saus: neem een kleine pan, laat de boter smelten, en voeg vervolgens de vloeiende bloem toe. Blijf roeren en voeg de mosselsaus al roerende toe. Erna deze saus nog bijkruiden met peper, en vleugje viskruiden.
In de afwerken, wat witte chocolade schilfers toevoegen (raspen)
Puree: kook de aardappelen, maak er een puree van en voeg één ei toe. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat.
Tongschaar (of zalm): exact bakken, niet te lang of wordt droog.
Servings 2
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.