Spaghetti Bolognaise à la Chef Rein

1 Review
AuthorChef ReinCategoryDifficultyIntermediate

Spaghetti Bolognaise à la Chef Rein op basis van Tomato Frito Heinz & Cubetti

Yields8 Servings
Prep Time40 minsCook Time1 hr 20 minsTotal Time2 hrs
 1 kg gemengd gehakt
 1 rode paprika
 1 gele paprika
 1 courgette
 4 wortels
 1 rode ajuin
 3 Tomato Frito Heinz 350 gram
 1 Cubetti Italiaanse kruidenmix
 Kruiden: peper & zout, spaghettikruiden, oregano, peterselie, Tabasco, paprikapoeder en laurier
1

Ajuin fruiten in olijfolie tot deze glazig is, en vervolgens de wortelen mee stoven (of de wortels al apart laten garen in water met groentebouillon blokje)

2

Vervolgens de paprika en courgette in kleine blokjes snijden en toevoegen.

3

Voeg daarna de Heinz tomato frito toe samen met de Cubetti Italiaanse kruidenmix.

4

Bak nu het gehakt in een aparte pan met olijfolie. Kruiden met peper en zout. Wanneer doorbakken toevoegen aan de tomatensaus.

5

Kruid de tomatensaus met alle specerijen. Laat vervolgens uur koken op rustig vuurtje en roer regelmatig.

6

Serveren met volkorenpasta en verse gemalen Emmental.

Ingredients

 1 kg gemengd gehakt
 1 rode paprika
 1 gele paprika
 1 courgette
 4 wortels
 1 rode ajuin
 3 Tomato Frito Heinz 350 gram
 1 Cubetti Italiaanse kruidenmix
 Kruiden: peper & zout, spaghettikruiden, oregano, peterselie, Tabasco, paprikapoeder en laurier

Directions

1

Ajuin fruiten in olijfolie tot deze glazig is, en vervolgens de wortelen mee stoven (of de wortels al apart laten garen in water met groentebouillon blokje)

2

Vervolgens de paprika en courgette in kleine blokjes snijden en toevoegen.

3

Voeg daarna de Heinz tomato frito toe samen met de Cubetti Italiaanse kruidenmix.

4

Bak nu het gehakt in een aparte pan met olijfolie. Kruiden met peper en zout. Wanneer doorbakken toevoegen aan de tomatensaus.

5

Kruid de tomatensaus met alle specerijen. Laat vervolgens uur koken op rustig vuurtje en roer regelmatig.

6

Serveren met volkorenpasta en verse gemalen Emmental.

Spaghetti Bolognaise à la Chef Rein

1 Review

  • Chef Rein20 september 2021
    Super lekkere saus ook te gebruiken op een pizzabodem of een stokbroodje in twee snijden. Je voegt de saus toe, met wat kaas en dan in de oven op 180 graden!

Leave a Review

Nutrition Facts

Servings 8

Scroll to top