Print Options:

Spaghetti Bolognaise à la Chef Rein

Yields8 ServingsPrep Time40 minsCook Time1 hr 20 minsTotal Time2 hrs

Spaghetti Bolognaise à la Chef Rein op basis van Tomato Frito Heinz & Cubetti

 1 kg gemengd gehakt
 1 rode paprika
 1 gele paprika
 1 courgette
 4 wortels
 1 rode ajuin
 3 Tomato Frito Heinz 350 gram
 1 Cubetti Italiaanse kruidenmix
 Kruiden: peper & zout, spaghettikruiden, oregano, peterselie, Tabasco, paprikapoeder en laurier
1

Ajuin fruiten in olijfolie tot deze glazig is, en vervolgens de wortelen mee stoven (of de wortels al apart laten garen in water met groentebouillon blokje)

2

Vervolgens de paprika en courgette in kleine blokjes snijden en toevoegen.

3

Voeg daarna de Heinz tomato frito toe samen met de Cubetti Italiaanse kruidenmix.

4

Bak nu het gehakt in een aparte pan met olijfolie. Kruiden met peper en zout. Wanneer doorbakken toevoegen aan de tomatensaus.

5

Kruid de tomatensaus met alle specerijen. Laat vervolgens uur koken op rustig vuurtje en roer regelmatig.

6

Serveren met volkorenpasta en verse gemalen Emmental.

Nutrition Facts

Servings 8