Gestoofde wortelen op grootmoederswijze

1 Review
AuthorChef ReinCategoryDifficultyBeginner

Gestoofde wortelen op grootmoederswijze

Yields2 Servings
Prep Time5 minsCook Time40 minsTotal Time45 mins
 500 g wortelen
 1 ajuin
 2 blaadjes laurier
 1 lepel kristelsuiker
 1 blokje Knorr groentebouillon
 1 klein klontje boter
 kruiden: tijm & peper
1

Schil de wortelen en snij ze in schijfjes. Snij vervolgens de ajuin zéér fijn.

2

In een kleine kom laat je de boter smelten, en laat je de ajuin stoven. Voeg erna de wortelen toe.

3

Voeg in de kom de bouillon, suiker, peper, laurier en tijm toe. Zet vervolgens alles "net niet" onder water en laat op een middelmatig vuur koken. Roer regelmatig en de wortelen zijn klaar zodra alle water uit de kom is. Smakelijk!

Ingredients

 500 g wortelen
 1 ajuin
 2 blaadjes laurier
 1 lepel kristelsuiker
 1 blokje Knorr groentebouillon
 1 klein klontje boter
 kruiden: tijm & peper

Directions

1

Schil de wortelen en snij ze in schijfjes. Snij vervolgens de ajuin zéér fijn.

2

In een kleine kom laat je de boter smelten, en laat je de ajuin stoven. Voeg erna de wortelen toe.

3

Voeg in de kom de bouillon, suiker, peper, laurier en tijm toe. Zet vervolgens alles "net niet" onder water en laat op een middelmatig vuur koken. Roer regelmatig en de wortelen zijn klaar zodra alle water uit de kom is. Smakelijk!

Gestoofde wortelen op grootmoederswijze

1 Review

  • Chef Rein17 juli 2021
    Zeer lekker om te serveren met een stukje vlees van de slager. (Worst, hamburger,...) en dan patatje!

Leave a Review

Nutrition Facts

Servings 2

Scroll to top