Nutrition Facts
Servings 2
Related Recipes
-
Balletjes in tomatensaus
By Chef Rein
-
Pasta kip met appels en saus van curry en mascarpone
By Chef Rein
-
Eendenborst op sausje van porto en druiven
By Chef Rein
Dierendonck côte à l'os van West Vlaams rood rund
Wijze 1: vlees enkele uren op voorhand uit de koelkast halen om het op kampertemperatuur te brengen. Vlees bakken met véél boter, vijf minuten aan elke kant.
Wijze 2: vlees enkele uren op voorhand uit de koelkast halen om het op kamertemperatuur te brengen. Drie minuten op 300W in de microgolfoven, zodat het vlees een buitentemperatuur van 40 à 50°C heeft. Vervolgens bakken in olijfolie (verbrand minder snel) op een zeer hoog vuur. Eén minuut langs elke kant.
Wijze 3: haal vlees uit de frigo, en laat één uur in de oven zitten op 50°C. Erna beide kanten insmeren met arachideolie en kruiden. Bak erna op zeer hoge temperatuur aan beide kanten (kort en krachtig). (Werkwijze aangeraden door Weber BBQ)
Wijze 1: vlees enkele uren op voorhand uit de koelkast halen om het op kampertemperatuur te brengen. Vlees bakken met véél boter, vijf minuten aan elke kant.
Wijze 2: vlees enkele uren op voorhand uit de koelkast halen om het op kamertemperatuur te brengen. Drie minuten op 300W in de microgolfoven, zodat het vlees een buitentemperatuur van 40 à 50°C heeft. Vervolgens bakken in olijfolie (verbrand minder snel) op een zeer hoog vuur. Eén minuut langs elke kant.
Wijze 3: haal vlees uit de frigo, en laat één uur in de oven zitten op 50°C. Erna beide kanten insmeren met arachideolie en kruiden. Bak erna op zeer hoge temperatuur aan beide kanten (kort en krachtig). (Werkwijze aangeraden door Weber BBQ)
Servings 2
Onze bezoekers verwennen met de lekkerste receptjes, elke maand opnieuw. Dit op een laagdrempelige manier, met een gebruiksvriendelijke manier om receptjes af te drukken en te delen met vrienden en familie.
All rights reserved chefrein.be. Hosted by Tendonsie Services.