Roerei met spek en kruiden

1 Review
AuthorChef ReinCategoryDifficultyBeginner

Voldaan ochtendgevoel met roerei met spek en provençaalse kruiden

Yields2 Servings
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
 4 eieren
 provençaalse kruiden
 peper & zout
 peterselie
 100 g spek
 5 melk
 emmentaler kaas
 boter
1

Kluts de eieren door elkaar in een kommetje.

2

Laat wat boter smelten in een koekenpan, en voeg het spek toe, en twee minuten later de geklutste eieren. Meng alles goed met een houten lepel op een hoog vuur. Voeg naar het einde toe alle kruiden toe.

Ingredients

 4 eieren
 provençaalse kruiden
 peper & zout
 peterselie
 100 g spek
 5 melk
 emmentaler kaas
 boter

Directions

1

Kluts de eieren door elkaar in een kommetje.

2

Laat wat boter smelten in een koekenpan, en voeg het spek toe, en twee minuten later de geklutste eieren. Meng alles goed met een houten lepel op een hoog vuur. Voeg naar het einde toe alle kruiden toe.

Roerei met spek en kruiden

1 Review

  • Chef Rein2 mei 2020
    Zeer lekker! Probeer ook zeker eens met hamblokjes of hamreepjes!

Leave a Review

Nutrition Facts

Servings 2

Scroll to top