Print Options:

Ovenschotel paprika-kip met tomatensaus

Yields2 ServingsPrep Time20 minsCook Time40 minsTotal Time1 hr

Ovenschotel paprika-kip met tomatensaus en pasta

 2 kipfilets
 1 kleine ui
 1 rode paprika
 1 teentje knoflook
 50 g geraspte kaas of parmezaan
 20 Alpro Soya Room
 400 g Elvea Cubetti tomatenblokjes met Italiaanse kruiden
 100 g Volkoren Spirelli Pasta
 2 eetlepels olijfolie
 0,50 blokje Knor groentebouillon
 kruiden: peper & zout, peterselie, paprikapoeder, oregano en italiaanse kruiden
1

De kipfilets bakken in een braadpan met één eetlepel olijfolie. Kruiden met peper, zout en knoflook. Wanneer gebakken in brokjes snijden.

2

Ondertussen de pasta koken tot het bijna gaar is.

3

Eens de kipfilets uit de braadpan zijn, terug één eetlepel olijfolie. Stoof vervolgens de ui, en reepjes paprika. Voeg vervolgens de tomatenblokjes en room toe. Meng met alle kruiden en voeg eventueel Tabasco toe.

4

Meng vervolgens alles samen met de helft van de kaas en doe in glazen kom. De bovenkant van de kom strooi je de overige kaas. De oven voorverwarmen op 180°C. Half uurtje in de oven.

Nutrition Facts

Servings 2